CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Muka :)

Monday, November 12, 2012

Sekolah 2012 dah THE ENDS :)

Assalamualaikum :)

Haiii ^,^ sekolah dah habeh, cuti sekolah pon bermulaaaa, boring aaaaa. hobi aku skrang. bangun baca novel, online. Makan minum tu semestinya lah kan :P Mak aku kata nak ajaq menjahit. yalaahkan. kat rumah aku ada dekat 5 mesin jahit. baik aku blajaq sikit sikit. nnt kot kot la boleh dapat duit sikit >< cuti cuti nih alaun tak masuk dari ayah aku. HAHA, kredit pun tak dak. nasib baik takdak Boyfriend ;)

Tak di p main bowling n cousin cousin aku. hikhokhikhok :P seronok ! pastu kan kami p makan kat Fatinnaz corner. Pastu aku pesan lah kat abg tuh bagi cabai lebih, tunggu punya tunggu aku makan la dulu. tengah duk layan makan, sekumpulan mamat nih smpai, ada kepatut sorang mamat tuh p tepi kedai yg dah org tinggai tuh n then pebetui dia punya boxer, kalau ya pun p la blakang habeh teruk pun beralih la tempat lain. masyaALLAH.

Makan habeh pun selesaii. Kenyang ! :) Tiba tiba, abg pelayan takdi mai bawak mangkuk kecil cabai. " ermm makan habis dah ka ? sorry, takdi saya lupa pasai cabai tuh, sorry sesangat :( " aku pun dengan blurr pon kata tak pa lah. kak sepupu aku kata, orang makan habis dah takkan nak tunggu cabai tu :P kami ramai ramai gelak. :D:D

Ada la berapa keping gambaq p main bowling :)


 KAMI COUSIN ^,^



Wednesday, November 7, 2012

Perlis Young Leader's

Assalamualaikum :)

Haii, aku baru balik dari PYL (perlis young leader's) kat timah tasoh. Fuhhh rancak cekk oii -,- penat tak angga . tapi syiok gak. dapat kawan baru :) taktau nak cerita apa la weih ? tak dak idea la pulok :P tgok gambaq dah lah . hahaha.

gambar nih jelah yang ada :)