CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Muka :)

Saturday, December 31, 2011

NEW YEAR :D:D

selamat tahun baru ! :D huhhhh... taon 2011 azam bnyak. 1 ja tercapai . hehe. taw ap ? azam aku dlu.. MEMPEROLEH SESEORANG YANG SUKAR UNTUK MEMILIKI :) :D:D:D tu lah perkra yg bermakna dlm hidop aku . mempunyai KAK :)

hahahha :D aku syg dia gila ! jgn sap gatai dok menggedik n dia :P kecuali. sah adik dia. *boleh tara tu ? hahaha.. huhuhu :D i'm oke :D hhohoo ^,^

azam bru taon nih. nk bljaq rajin2 :D azam tetap sma mcm dlu. MEMLIKI SESEORANG YG takPENAH DIMILIK :D memiliki kakak NOPE ! aku dah xmau D ckop la aku da kak tuu ja. :D ,, jd yang terbaik :) aku xmau pikia psai cinta ! stop talking about love ! it's HURT ! hurghhh ~

hahahaha D:D selamat tahun baru 



Friday, December 30, 2011

sayang tidak ad paras rupa

weii kak ! sumpah aku syg hang ! syg hang selamanya :P tu pon klau 1 hari nnt hg x lupa aku. aku nk hg taw. aku amiq berat psai hg.. hg la kak yg aku ada >.< aku nk hg sowang jaa !! aku xmau org lain.. aku xtau klau aku dpat org lain. msti aku nk ngeih puas !

cousin aku da kata. hg comei.. ha laa.. aku ngaku hg comei la skit :D hehe. tapi tu bukan laa sbb aku syg hang :P werghh ~ dah ! aku xtaw dah nk kata gena yg aku syg hang. aku dah anggap hg kak kandung aku.. aku mna da kak kandung !. hg laaa.. :') aku syg hg :)

aku msok asrma nih jgn lupa TEXT aku :') aku bawak p skolah.. klau nk cri yg lain. gitaw aku. supaya aku xkecewa :( aku takod hg lupa aku ja. tu yg aku takod -.-

>.<

mencuba :)

haii :) mencuba membahagiakan dri sndri :) korang ? oke la.. aku suka bahgiakan dri sndri.. lebih suka mcm nih :) heii... cameon laa :D i still can smile :)

sorry aku rahsiakan kesdhan aku :) aku nk hg happy :) xnak tmbahkan masalah hg >.< heii. aku hanya nk hg tersnyum :) kan ? aku suka tgok hg senyum :D aku xpa.. aku xkan ganngu kegembiraan hg :D kan kak ? hg gembira. aku tumpang gmbra :D

aku sayang hang kak :) cukup la tgok hg bahgia :D

kak aku sayang hang :'(

Thursday, December 29, 2011

aku bahagia bila hang bahagia :)

assalamualaikum :)

kak aku dah ad marka :D:D hahhaa; pergh ! caya laa. akhirnya dia mau gak :P haha. kalau tidak. dok tawaq hati la manis hati la masin hati lah. segala mak nenek :) hoho :0

kak weii. aku selalu doakan hang :) semoga bhagia dengan bintang ^,^

SMILE 4 u sister <3

Wednesday, December 28, 2011

crying right now :'(

haaa. elok la.. org aq syg nk FUCK muka aku :'( weeeeeeeii.. hg nk FUCK aku FUCK la. aq sedaq aq sapa ! aq taw aq sapa ! aku xdak nilai pon kat mata hang ! aku nih ap la sgad nk dibandingkan n ADMIRE2 hang :'( aq xpenah ckap ksaq smpai cm tu n hg. xpenah pon ckap FUCK-2 neyh >.< ! mmg aku takTERASA gila n hang KAK !

hang cakap hg xmau berahsia n aku. tapi. sama la jugak.. -.- kalau dah xsuka aku tinggai jelah aku ! PERAP aku lama2 wat ap ! aku sayang hang gila. tapi hang wat cm nih kat aku ! FUCK-2 pulak >.< mmg aku xKECIK HATI pon ! :'(

kalau nak sgad budak tu amiq la T,T aku xmau kcaw hg dah lepaih nih.. aku sedih gila n hang. xtaw nk kata gena dah. hang ckap p lah hg sayang aku 100 kali pon. hang tetap mcm tu kak :'( aku xmenafikan yg aku kecewa gila2 n hang :'(

aku ingat time aku sedih hang nk gembirakan aku. takpa. aku xmau kcaw problem hang. aku cuba nk paham hang. dah bnyak aku cuba kak. tapi jawapan aku dapat tetap sama :'( aku terama hang seadanya kak. :) aku juba ntok senyum disaat hg selalu kecik kan hati aku :) aku taw hg pon sama. hg pon nak bahgiakan aku :) mungkin aku xpnai hargai hang.

#hang mcm kak kandung aku dah :'( tapi cuma angan2. BUMI n PLUTO jauh sgad jaraknya . susah ntok dekat. tpi hati x pernah berenti nk dok dekat n hang :'( hg la tempat aku kongsii cerita. :'( aku takkan berharap lagi. :) sbb aku sedaq aku sapa :) maaf >.< bbaii :'( :'(

i love u because u r my sister :'(

Tuesday, December 27, 2011

minat kat KAK aq pulookk -.-

hohohoho ~ haii :D rasa cm la x2lis kat blog nih eih >.< oke lettew ,. da bdak minat kat KAK akuuu ~ herrgh ~ i'm oke jaa :D hehe. nk minat. minat ja la.. xhalang pon. -.- normal la ad org minat :D nk wat gena kak aq ADMIRE bnyak sgad -.- hurmmm :D

aku xkesah la nk ke dak -.- jnji gtaw aku sudah >.< (cakap di mulut ja ) oke lettew >.< xpolahh.. aku syg PLUTO aku ja :D kbhaaai :) assalamualaikum :)

aku xtaw ap kaitan gmba nih n tajuk blog aku >.< haha

Monday, December 26, 2011

honestly :)

be honest :3 aku syg hang lebih dri K** aku yg lain. <3 hg jgn kecewakan aku nah >.< aku xmau org lain dah. aku nk hg ja. klau hg xdak :'( huhu ~ aku syg hg bodo ~ xkesah la ad adeq berderet pon -.- hahahahaha ~ hg nk syg bpa org pon. lantak p kat hg. kesah pa aku, -.- huhuk xDD

aku xtaw dah nk ckap gena yg aku syg hg :'( mungkin cara aku layan hg xmcm suka pon. tp aku suka gila hg mcz aku. sari hg xmcz aku mcm nak teriak ja aku :'( tapa. aku kena pham. hg mungkin buzy :) tapa xmarah aih :P CHILL ^,^

lepaih neyh hg xskolah dah. aku skolah lg. harap2 lpas nih xlupa aku :P aku taw la hg popular . org minat hg uhhh ! berderet uhh.. -.- hahha ! takpolahh.. selamat malam :)

wanie :)

Friday, December 23, 2011

akan aku lupakan :)

hurrghh !~ dah la. aku akan lupa semua jnji2 aku n hang.. janji yg antara kita tak dak rahsia.. kan aku penah 2lis yg aku xrasa aku taw semua rahsia hang. hurmm.. it's oke. tapi aku akan lupakan janji2 neyh ! JANJI neyh satu pon xleh pakai !. seriously aku nak nanges skarang :'(

sorry aku mcz n hang just ketawa yang FAKE -.- hg tak taw betapa aku kecik hti gila n hang. hurghh.. dah la. malas nk ckap tntang perasaan. hahaha ~ aku xkan tnya SOALAN tuh lepas neyh kat hang..

NONSENSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^,^

the end -promise-

Thursday, December 22, 2011

pasrah jelah :'(

cerita kat blog aku semua sedih2. xdaq pon yg gembira. sbb yg gembira tuh tertanam di hati. yg sedih2 tu kat sni jellaa..

aku n kwn2 cm na ta pa.. aku korban kan perasaan aku ntok kwn2 aku.. aku xkesah. kadang2 tu sedih pon ad gak.. mungkin umoq aku xyah fikir bab2 cinta neyh. tpi .. spa xdak perasaan sayang an ? huhu.. dy milik hg amiq la.. aku xkan halang.. aku pon xmau aih hubungan hg n dya pecah belah.

agak2 nk kata cm tuh kat aku. hg pon taw kat dlu aku minat hg. ptot ka hg ckap cm tuh kat aku. NONSEN weih ! terasa gila n hg ! mulai detik nih ! saat neyh ! aku beranji ! aku takkan minat hang !!!!!!!!!! FULLSTOP ! aku menyesai gila minat hg dlu/..

sedih gila.. aku nk teriak puaih2.. lepas neyh aku xkan nages sbb hang !. xkan dah . xtaw nk ngadu kat sapa dah :'( babibabibabibabi !! aku terasa gila kwn baik aku wat cm tuh... sabaq jela.. :'(

#tutup cita psai hang !!!!!!! KBAIII ! >.<


HOLIDAY :)

assalamualaikum )

welcome back to my HOME ! hahahaa. rumah yg agak menjengkelkan. hurghh ~ what ever ~ aku p bercuti. lama siot.. dekat seminggu.. rindu kat FB aku. huhu. update blog pon. tah laaa.. aku p hntaq abg aku kat POLITEKNIK IDRIS SHAH.. sabaq bernam.. hurmm.. abg aku p dah. lepaih neyh xdak spa nk gurau n aku. -.-

merata berenti. heii.. penat aku. ,nih kawan mak aku mai tidoq umh :) xleh keluaq kgaq lagi la aku.. huhu..tunggu je la :)


Thursday, December 15, 2011

idiot !

:'( :'( :'(  came on la amila.. jangan ngis oke ? xCHILL la.. came on la . came on !. biaq ja semua tuu. xyah dok layan sgad perasaan .  senyum la :) *everything is gonna be oke >.<

pie main jauh :)

Wednesday, December 14, 2011

maaf yg mmpu aku katakan :(

sorry weih. sorry sgad2. aku taw hg terasa n aku. aku off chat box aku bukn psai ap. aku xmau aq lepas marah aku kat hg. aku taw hg nk wat aku gembira. tpi aku xrasa skunk masa yg sesuai.. aku btoi xdak mood. mood aku dh xdak langsung . sorry weih.

aku mintak maaf sgad2... lg pon hg hntaq chat sbb aku xdak mood.  aku rasa cm hg chat n aku terpaksa.. tu yg aku ckap nk off IM. sorry sgad :) xdak nniat nk wat hg kecik hati.. ckop la aku sowang ja yg kechik hati. sorry ... nk mrah aku mrah la >.< aku sayang hang 



cry :'(

wei.. xtaw xtaw ! malas. actually malas nk type. tp dah lama x update >.< benci aku... disaat aku memerlukan hang. hang xdak. takpa. aku xkesah. aku bersyukur. disaat hg memerlukan aku. aku masih bernafas ntok tetap mendengar keluhan hg ..

tpi skrang ? semua tuh xdak.. entah la.. aku xtaw ap masalah hg. aku .. argh! xmau cakap bnyak2 !. salam !

something that will not stop !

Sunday, December 11, 2011

org tua xsedaq diri !!!

wei. FUCK OFF la weih ! . org tua xsedaq dri wei ! seriosly aku nk maki skunk ! aku xmaki org lama dah neyh !. fuck troih ! baik ank pompuan yg ckp bnyk tuh ! nk mak2 hg sekali wei !.. pada nk fitnah2 aku pon..

ingt baguih sgat kot.. wei. nk tgok muka hang 1 family pon cemuih dah aku.. pompuan weih. yg hg dok bawaq mulut pasai pa. semak pala weih.. sakit hati aku.. dok tuduh2 neyh PASYAII arh.. pada kod.. aku xpernah bwaq mulut psai hg. dah ar..

FULL STOP ar.. tenyeh gak pala ... angin satu badan aku gini .. hurrggh. dah wat tmbah dosa.. cemuiih aku . .. grr ~ >.<


Saturday, December 10, 2011

TOPBORN !

werrghh.. payah stail ad junior topborn neyh.. bukan leh gossip skit. kerja nk p habaq kat org jaa ! sial la weih ! seriously aku menyesal rapat n hang dlu weih ! >.< dah la p cita kat *** kata aku main2 syang dy.. wei ! klau aku main2 syg dy. aku xsyiok gila2 arh dlu kat dy ! bodo . bengap !

la neyh ja aku xleh syg dy !. dah dlu aku dok mau kat dy. dok wat juai mahai n aku. eee.. stail juai mahai uh ! payah laa.. dah aku syg org lain. mau kat pulak ? haduii... sorry to say. aku pilih dy dri hang >.< biaq aku syg org yg sayang aku -,-

eeeih ! ubah topik psai junior balik.. dah la p cita kat dy aku punya blog. dy bca blog aku. dy yg perasan. hurrgh ~ gila babi mcm neyh. tekanan aku lama2 -.- dah la nk mengadap muka hg lg 2 taon. hurmm.. xpala.. kawan >.< aku nk tgok la junior aaku sowang neyh. taon depan dy dapat junior bru. nk tgok perangai dy gena bila jd sinior. hahaa.

shut your heart :P

aku....

weih. seriosly terasa gila kod n hang.. aku nk hg kongsi msalah n aku . aku nk hg cita semua msalah hg. ckap xdak rahsia antara kita.. sedih kod. ckap syg aku. tpi xmau kongsi n aku. aku syg hg la kak wei ! klau sedih. p teriak puas2.. nk teman teriak. aku bukan ad kat hg >.<

aku taw hg off nset hri tu sbb ad prob. aku saja xmau tnya. aku nk taw. hg nk cita ke dak kat aku. tpii.. HAMPEH weih .. hg xcita pon kat aku . terasa gila kod >.< nk teriak pon ad. tp aku xmau dah teriak !. dah la. aku xtaw nk 2lis ap dah. sat g aku nk teriak. baik berenti 2lis..

sayang hang kak >.<

i always with you sis :) need help ? just hold my hand :D
i love you so much my MADAMSISTER >.<

kenduri kawin umh tok menakan aku :P

asalamualaikumm :)

hari neyh knduri umh tok cik nan aku :) sibok kat sna. smbot pengantin la . amiq gmbaq la. pkai SCLR oke ? hahaaa ~ syiok sgad ke ? pfftt ~ jmpak amy alya -.- huh.. dy soh kim slam kat itik. so ? ap masalah ? jelez ka amila ? tak kot? iye kot ? blablablabla !!~ xtawxtaw ~ biarlah hati saja yg tau >.<

cameon la ! benda tuh dah selalu aku rasa.. perit mcm mna pon aku kena telan. kan ? xla terlalu sukar. tp memeritkan . yeke ? hurmm.. aku xtaw nk kata ap dah xD . terpulang pd tuan punya badan :P

aku xmau bg bnyak masalah ~ dah la. bye --"

.. :)

Friday, December 9, 2011

perlu ka ada title ?

assalamualaikum :)

bosan la hidop -,- ayah aku cakap. bosan hidop nk mati le teww .. hmm. aku ingat ingat semua dah habeh.. rupa2nya. benda neyh mna boleh selesai -.- hahahahahhhaahhaaa. apa aku kesah ? lantak ar. xmau amiq taw ! nk jadi apa. kendian pikiaq . hahaha.

apasal semua gelak ja ? erm. tah lla... dah nk p mandi. bgun awai2 on9 pulak. bye >.<

p la main jauh2 . aku letih dengan semua :'(

Wednesday, December 7, 2011

cam na neyh ?

haduiii.. mengulah dah aku arey neyh. adik dy sowang lgi post kat wall. "aku xizinkan hg ad adik lain !! " oh noo ! i will die right now ~ huhu.. cam na neyh ? grrr -_- nothing to ay right now !. bhahaa..

cuakk ka aku ? erm.. xtaw ~ nk gtaw yg tu jelah.. bhahahahhaahahahahhahahahahahahhaah ! (bila resah gilak kuat2 ! bru syiokk) hurm ~

ibarat bekas kca yg dilambung :) 
dapat sambut ke tak ? huhu ~
klau terlepas ? sya tahu jawapannya -_-

Monday, December 5, 2011

i'm sorry :(

hurmm... lepaih ni aku ingat xmau update blog dah.. tapi. aku xleh duduk klau xupdate blog. hurm. aku mintaq maaf kak :( aku taw aku salah. bodo an aku ? sepatutnya time hg sedih aku yg ptot gmbirakan hg :) tapi. aku wat lain pulak.. aku xguna an kak ? sorry to say -,-

xpa la klau hg lepaih geram kat aku pon. aq sedaq aku sapa. :) mmg la aku kechik hati.. hg marah org lain . hg lepaih kat aku.. it's oke kak . aku x nak marah2.. ^.^ xdak apa yg syiok pon hidop ni an ? hahaha -.-

klaulah aku xsayang hang. mesti hg x terluka an kak ? tapi aku xmenyesal sayang hang :) aku xmenyesal kenal hg :) aku suka .. hg sowang ja kak aku ada . xkesah lah hg ad bapa org adik pon. ^.^ mmg aku ada sowang lgi kak. tpi dy pon n aku dah renggang. sbb aku bengang kat dy arey tuh. mesti hg xtaw an ? haha. mmg hg xtaw, sbb hg xmau degaq pon aku cita bab2 neyh. :)

xpa aku paham.. walaupun kdang2 tuh aku buat2 paham :) kadang2 tuh perasaan nk amiq taw bnyak. tapi aku xmau la ke cop BUZY BODY pulak :) hurmm.. aku syg hg lebih dri aku sayang adik aku :)

#sayang hang kak :)

| i wish u always behind me ♥ |

Sunday, December 4, 2011

aloq staq :)

assalamualaikum :)

hari neyh aku p aloq staq.. hurmm.. p cri barang2 abg aku. semak pala laa aku.. bosan.bosan.bosan ~ last skali ronda n mak aku la 1 city plaza tuu ~ abg aku p n ayah aku.. hurmm.. uke ler teew ;).

aku beli baju selai. seuaq jean . >.< oke la tu. ad gak. haha ~ geram aku xleh tgok wayang ! dah lah ok KEempunan nk tgok wayang ! grrr .. -,- huhh.. xpala.. p aloq staq. dok mengidam beg ADIDAS pulak. p troooih. pak aku kata beg kat umh still bleh guna. werghh ~ tgok laaa. aku beli jgak. kira pa aku. bhaha ~

xpala.. nk tidoq neyh ;) bbye :) salam ^,^


Saturday, December 3, 2011

hang sowang ja bguih. !

hurm.. aku nak kta suka kwn n hg pon xtaw. nk kata benci pon. dak. tp aku xsuka cara hang. klau hang xsuka cara aku. aku 2X gana xsuka cara hang !. ceramah kat org punya syiokk. diri sndri ? 2x5 n aku. aku xmau maki2 hg . xsuka.. bg aku.. dlu aku rapat n hg. aku cita masalah kat hg.. so aku xmau maki hang. aku xtaw la blakang aku hg maki aku.. sedangkan mcz yg hg hntaq pon kata mcm2.. CUKUP BERTUAH AKU TAK CERITA APA YANG AKU XSUKA TENTANG HANG.

malaih nk cita bnyak2. aku sakit hati.. nak pikiaq hg sowang ja. mmpoih aku. aku bukan tungkul kayu. aku manusia cam hang jugak.. aku pikiaq tua pda aku. aku hormat hang.. jangan smpai aku wat xhormat hg.. cukup arhh. malas nk layan hang. kira apa aku. kwan baik aku ka. kawan baik kwn aku ka. kwn baik org aku syg ka..  cukup aku yg bnyak mengalah ! >.< aku ad perasaan ! . bye -,-

Thursday, December 1, 2011

jitra :)

assalamualaikum :)
hurm.. malam neyh aku dok umh cousin aku. esok ad knduri kesyukuran. hurmm.. pasai pa mlm neyh tetiba xdak mood aih ? grrr ~ >.< nk jerit pon da. pikiaq dok umh org ja ~

klau dok asrma neyh. aku jerit lama dah. hurmm.. xpalah. bbye :)

Wednesday, November 30, 2011

say hiii --> DECEMBER

hhuhuhuhuhuhu.. pejam celik. pejam celik. dal bulan december :P kejapp je laa... hahaha. taon depan aku PMR >.< yeeaahh ! mmg shiook arh ~ takuiit pon ad.. hahah ~ anyways esok lebih baik dari hari ni 



menitis air mata :'(

perghh ~ aku tgok cita siam kat youtube tak di. smpai menitik aiq mata beb ! haha ~ mmg shiok arh cita tuh. :DD sukaa.. tajuk cita tuh | a little thing called love | mmg terbaikk ! saya suka ^,^ hohooho ~ korang ptot tgok >.< hahha ~

Tuesday, November 29, 2011

| diam dan dengar :)

hoohohoho. ~ DIAM dan DENGAR :DD bukan ka tu lebih baik ? dri kecoh sowang2 ? cari pasal.. skunk nih kita nak diam n dengar ja apa org nak cita. kann. klau nk geram pon. senyap je.. wat xtaw jaa..

tapi kadang2 klau diam neyh. bukan makin lama . makin sakit hati. hurmm.. takpa laa. aku nk diam je. klau perlu luah kita luah.. tp bila kita nak luah. dy nk jadi masalah, mula nk bermasam muka -,- grrrr .. i hate that ~ maii la cita kat aku. cita semua.. aku nk dengaq ja.. hahha ~ apa org nk cita tuh terpulangla.. org nak cita bg kita sakit hati pon. hurmm >.< ikod suka laa.. -,-

boring aih on9 tiap2 hari. nk 2lis kat blog un xtaw nk 2lis apa. memBOSANkan. -,- takpala. nk p tranning. mlm neyh 2lis lagi. bbye ^,^ salam :D

^,^

now i love it :)

hohoohohoo.. xtaw nak post ap dah.. bosan2 (!) erkk.. tranning aku pon merosot skang neyh. tangan aku lebam kena tali bow bnyak kali.. sakit (!!) huhuu.. xtau dah nk wat gena. penat aiih. -,-

gembira ka dgn kehidupan aku skunk neyh ? hurmm.. xtaw la.. gambira kot .. dngan kak aku. adik aku. parent aku. kawan2 aku. aku pon xtaw. hurm...  SENYUM :))

warrr........................................................................... bye . iloveit >.<

Monday, November 28, 2011

again. again . n again -,-

lagi.lagi dn lagi.. ap neyh.. aq penat dah la.. jangan la wat tanggapan bukan2. aq tnya ja hg p turf ke dak.. pasai ap hg nak kata aq berahsia ? aq sedih r cam neyh. aq 2lis neyh nak teriak pon ad. tpi suka tuduh bukan2.. pas2 semua nak BEBAIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pas2 semua nak marah. klau aq taw cm neyh aq xyah hntaq mcz kat hng pon xpa arh  .. dripda kita dok mcz gadoh.

aq xpnah berahsia n hang. klau aq xbg taw pon. bnda tuh hang taw . huhu :'( semua salah aq. aq penat dah. aq sedih ad hang tnya ? aq ad masalah ad hang tnya ? aq nk cita kt hang pon. hang bukan mau dgaq. aq sedih n org lain. hang xpnah bg peluang kat aq nk cita. bila aq bkk cita skit. msti hang ubh cita. sapa tak terasa weih ??.. aq rsa rahsia aq semua hang taw.

aq ja rasa aq taktaw semua rahsia tntang hang.. klau hang rasa aq asing sangad. tinggai la aku. taruh buat ap aku lama2.. aku hantaq mcz mntak maaf pon xbalas. sedangkan aku xpasti. btoi ka salah aku ??? tp aku sedaq aku adik. aku kena hormat kak :)

#hidupsebelummati ;)

^,^

Sunday, November 27, 2011

jatuh cinta ??

oh noo ! jangan cakap yg aq jatuh cinta !. hahha ~ atually dah jatuh cinta lama dah kat sowang neyh. tp aq tak segakk haha,. (apa neyh ? wat ayat pasrah. xleh blah ! ) ooohh ! sejak aq balik dru KUANTAN la neyh aq jatuh cinta. bhaha ~ xmau xmau .

balik perlis org gossip psai aq n dy. oh no ! takyah la gossip3 nyh. dy tuh bnyak peminat. (orangcakap). aq taktaw -,- pas2 org dok ngejas aq n dy pulak ! eeaau ! xmau oke ? bukan juai mahai. xkan POMPUAN CARI LAKI ?? hesh ! xdaq dalam BOOK OF RECORD aq oke ? hahah ~ takpa la.. aq pon takat minat je. . masa depan aq lagi penting . hohoho ;)

sapa org tuh ? xpyah la. malu la aq nk habaq. haha ~ budak mana . form bapa. skolah mna . PRIVATE ! hnya org yg taw saja akan pham : D D D .. haha.

dah3 chaw chinn chaw ~ boiiprenn booiprenn -,- i can life with out you !! bhaha ~

admire you ♥ hohoo ;) lalala ~

Saturday, November 26, 2011

ohh noo ! ++'

haiiya.. skunk musim demam ka ? ohoooo ~ kesian kak aq demam :( huhu. tapa . jgn lupa mkan ubat oke ? aq akan slalu doakan kesihatan hg kak ooii :P :P rehat cukop3 oke ? hee ~ ptot la sunyii je nset aq xdaq mcz hg. rupa2nya xlarat . demam. tapa  :D

ok fine nasihat aq. tp dri sndri tuh ? haiiyaa.. cakap aq ituah ini la.. bru tulis haram. bukan haram jadah pon. hurmm. aq trima nasihat tuh. menafikan. tpi. jd gena taktaw.. dri sndri tuh gadoh n pompuan lain sbb jantan sorang tuh  malu ka ?? dah bsaq ooii.. umor tuh dah bnyak angka !.

tolong laaa.. gadoh pasai jantan weiih !! xCHILL laa ~ eeeuuw ! geli oke ? huhuuhuu ~ dah arh malas nk 2lis bnyak3.. ngantok eaiihh -,- salam :P


Friday, November 25, 2011

ok fine -,-

asslamualaikum o.o . oke la aq salah... aq salah jugakk. tp xpa larhh.. aq yg salah. hurmm.. actually xmau amiq kesah sgad.. tp jd gena tak taw. nk ego pon xmau dah la neyh.. tiap kali nk balas mcz hg. aq baca 2tiga 4kali. takod tersalah cakap.. aq padam bali. 2lis balik. pas2 bca lagi.. padam balik.

last kali cuma ckap aq xmau pikiaq. aq xmau ah gadoh n hang !. xlarat eih nk gadoh n org aq sayang. tak mauu ==" sorry kak. aq xdaq niat nk sakitkan hati hg :'( .. sayang hang aih :P

#iknowuarethebestsisterforme  


sorry to say :'(

Thursday, November 24, 2011

wahhh !! terima kaseh ♥

hahaha :) happy aih hrey neyh ;) terima kasih ya kak :D sbb bg benda tuh kat aq.. aq akan jaga elok2 ^,^ tambah2 bila hg ckap bnda tu bnda hg paling syg :P. aq simpan elok2 aih dalam kotak aq.. cantik ukiran yg hg buat kat papan tuh ^,^ .. menarik ! :))

walaupun xdan jmpak hg hrey neyh. tp xpa lah kan. hg dah krim hadiah tuh kat padguard tuh. adka patot pakguard tuh dok melwak2 n aq pulak. yg aq neyh xsabaq nk tgok hg bg ap kat :D:D hehehe ~ xguna btoi pakguard MSN uhh.. ==" HAHA ~ :P bila tgok bnda yg hg bg tuh. sejuk hti. hahhak !

terima kaseh sgad3 :). aq bg kat hg BEAR ja ==" nnt aq beli ap2 kat hg nahh.. lg baikk punya :P. terima kasih kak  sayang hang sgad3 :))

 
cannot eraser you from my mind :) u always in my mind  

Wednesday, November 23, 2011

sedih gak :'(

hurmm.. bila ckap hari neyh hg nak baik umh hg. sedih gak lepas neyh xleh jmpak. hurmm =='. aq xtaw nak kta pa dah.. kalau pnjang umoq kita jmpak lagi. ^,^ hidop kan jauh lagi.. suatu hri nnt mesti kita jmpak an ? xkesah la ap2 pon.. sedih a jgak xleh jmpak hg..

tp nak wat gena.. sabaq jalahh :).. nnt jangan lupa aq :)) rindu sangat3 kat hang ^.^

perjalanan masih jauh :P :P

nerghh ! pikiaq aq x sakit hati ?

huhu :') kejam btoi adeq aq.. dok pikiaq dy sowang ja sakit htey ? aq ? poraghh !. aq melwak ja pon dok chat n adeq bru. pdahai dak oun. pas2 dok touching2 . bebaibebai kat aq pulok ?? habeh dy tuh ad kak lain. aq x kechoh pon ? dy gtaw dy mcz n kak dy lagi 1 x sentap lebih2 mcm dy pon ?? oouuh ! it not fair !!. mmpoih aq semua ad MADU.. aq nak buat hg ad MADU gak :P :P. padan muka hg adeq ! weekk2 :P

hurmm.. tp seriously aq malas dah skunk neyh bab2 neyh.. bg aq dah ckop dah kot.. malas nk crey ? ntok pa crey ? tambah beban jaa.. takpa la aq ad MADU.. aq redho je -,- hahha ~ . padan muka. aq x reply mcz hg. yg mau reply. werggghh ! hahahhaha ~ . aq xcrey adeq lain aih. ingad aq cm hg ka ? hahha !

kak sayang adeq aiih :) hang xyah dok risau. aq xcrey adeq lain hesh ! :P muahmuah . syg hg adeq :P

Tuesday, November 22, 2011

pilunya :'(

eee.. apsal cita kat tv semua memilukan. sepilu hati aq malam neyh. haha ~ apsal malam2 touching neyh AMILA !!!. noo ! tak boleh ! tak boleh !.. life must go on oke ? xlleh return2 balik. huahuahua ^,^. . lagu pon touching2 pelik je malam neyh. haram sunggoh !.  chet puiih ~

relek ar.. jauh lg perjalanan :P takkan nk terbantut takat neyh ja kot ? klau dy syg hang. dy ingad hang aih AMILA ooii :)) . jangan risau.. huhuhu ~

lalallalalalalallalalalaa ~ mcm mna nk gemberikan hati weiiih ?? =="

comeinya :P hahaha . -dissapointed-

Monday, November 21, 2011

jamuan pengawas

hurmm.. jamuan pengawas. xbpa shok sgad sbb x rmai yg dtg. grrr ==". bosan gilaa.... makn sedap la jugak.haha. kira ap aq... melantak semua :P. hehe. pas2 depa bg cenderamata .. aq dpat mug warna OREN ! grrr ==" hahha. sikit yg suka wrna oren.. it's oke ;) org bg an ? haha .. terima jela..

pas2 p asrma sat. teman katipom amiq blezer.. sama tuh jumpak itik sama.. hurmm :D. segan la jugak nk jmpak. dah arey tuh seminggu x ckap, gadoh punya psai ! werrgh ! bodo la aq neyh pon. bnda cm tuh pon nk gadoh !. huh.. tp seriously. aq kecewa gila. kechik hti... psai minggu last skolah tuh.. ap aq rancang xjdi.. huu ~ dah argh ! aq xmau ckap psai neyh. aq nak teriak ! huh... lupakn jelah... :'(

kita nak happy2 jer..

oh no ! PINK ! seriously aq x minat pink ! bhaha ~

Sunday, November 20, 2011

round 1 kampung :P

fuyooo.. hrey neyh aq round 1 kampung n kwn2 aq :P HAHA ~ shiokk. p umh kwn2 kolah rendah >.< perghh ~ terbaik dri ladang lah.. hehe. boring r dok umh. keluaq ronda2. ingad nak p ronda naik mto. chek3 minyak dekat nk habeh dah. grr ==" terpaksa la aq p beli minyak. huahuahua >,<. kuangkuang .. ~ gilaa kerja neyh. esok nk p jamuan pengawas pulak... hurmm.. malas arh nk tidoq awaii =="

kat asrma slalu tidoq lewat. sembang2 n kwn2 kat kursi batu. kat umh. boring gila babi ! grrr ==". xpalah. xtaw nk cita pa dah. hehe. :P bbye. gud nite ~


Saturday, November 19, 2011

alhamdullillah :)

huhu.. aq dpat adq angkat bru :) tp pompuan erk. bukn laki.. aq skunk dh x minat angkat2 laki neyh.. skunk cuma ad kak n adk angkat ja :P enough ! alhamdullilah :P.

tp sayang. setiap kali angkat2 neyh. msti aq ad madu. hahhahahhahahaa... haiiya.. ad adq angkat un ad madu. ad kak angat un lgi bnyak madu. haha. tp takpala. aq xkesah. jnji diowang syg aq. sudah la :P
 sayang kak n adk >.<

cuti skolah :)

assalamualaikum :P . cuti skolah . huhuhu ~ gila.. boring laaa aq lepaiih neyh.. lepas2 bapak aq dpat taw aq dpat 6ber 5 dlam kela. troih dy ckap cuti neyh nak hntaq aq p tusyen. atototo ==" sabojela.. tapa. tahon depan an aq nk PMR. haduiih. xbersedia laaaaaa.. rasa sat la pulak.. huhuu ~

bulan 12 neyh. aq nk kena pi p.pinang pulak. ad tounement :) balik tuh nk kena p hntaq abg aq politeknik kat sabak bernam,selangor. huhu ~ penat seyhh.. huahuahua ==" PMR punya psai. tapa :P. tahun depn msti lagi sibuk. dgan tusyen. tranning pgi. tranning ptg. tounement lgi... tuyen lagi ? kelas kat skolah lg ?? haduiii :P
saboo jela.. PMR PMR PMR :) lalallalalala ~ 


i can do it !!! hhuhuuhu ~ pray for me ? :P



Thursday, November 17, 2011

aku sayang hang kak :'(

salah ka aq sayang hg kak ? slah ka ?? aq nk jd yg terbaik ntok hg. aq xtaw nak wat cm na dah.. hrey neyh hry terakhir skolah. aq ingad nak salam hang. nk baik2 balik n hg. tpi. semua tuh hnya angan3 :'( angan2 yg xpnah dapat !. huhuhu. aq nk nges 2lis cerita neyh. ingad nk salam. tgok2 hg p kangaq n geng2 hg. mula2 aq ok.. pas2 aq jd cm na xtaw. aq teriak puas3. aq teriak gila2 ! aq teriak bukn sbb aq bnci hg. aq teriak sbb lepas neyh aq xjmpak hg... hg taw dah btapa aq syg hg. aq xdaq niat un nak wat hg terluka.. mungkin aq yg terlalu ego.

aq xmau khilngan hg. aq syg hg. aq xdaq tmpat nk mengadu.. aq cuma nak hang kak. hg ja ! hang ja. :'( aq cuma nk mintaq satu ja. kalau aq mati. owg yg aq nk jmpak hang .. aq syg hang. aq syg hang !. aq tertekn n semua neyh. aq sedih sgad3. sedih ! aq ingad nk amiq pic n hang !. tp dak .. lain pulak jdi..

aq cuma boleh bg bear tuh kat hg. klau hg bnci aq. buang ja. jgn smpan.. aq ingad hg kak. sbb tuh aq bg kat hg . :'(. aq xmau 2lis bnyk2 nnt lagi bnyak aiq mta neyh meleleh.. aq xmau hbeskan hang. kan hg ckap aiq mata neyh umpama hg :)'

kak. aq syg hg gila2.. buat la yg terbaik. :'( i love you sis <3

Tuesday, November 15, 2011

memang terbaik !!!

assalmualaikum :) hurmm.. mmg terbaik ar. tgok depa dua. huh ~ tapa. kita gena tapa. n KAWAN dengan KAK !. an3 ? alahh.. hang nak sgad p kat dy arh. xyah terhegeh2 kat aq./.. aq xmau kalau hang amiq aq sbb kesian... aq x suka hg wat cm neyh kat aq.. aq ad perasaan gakk.. semua aq nk jaga perasaan hang.. aq usaha xmau rapat n org lain. tp hang ?? sia2 kan perasaan aq kak..

ap yang aq wat salah kat hang ar ???? aq benci setiap kali hang keliru nak tgoq sapa ... hang xyah tgoq aq un tapa. aq rela lepaskan semua tuh... klau tu yg hang nak... tp. tah ar.. aq xmau wat hang tertekan hang tgah SPM... aq paham gakk. tp salah ka. seorang adk. mintak perhatian kak dy ???????
hang adq lain tapa.. jnji x 1 skolah. klau hang nak 2 skolah. break n aq..

aq syg hang gila kot kak.. aq bukan paham pon... kadang2 aq than gak aiq mata aq. bg xmau nges. tp . tahh .. dlu hang baik n aq.. akhir2 neyh. ap yg kita buat mesti dingin.. aq nk jmpak hang kdang2 malas.. nk tgoq jd TAH arh !.... hang ckap hg nak kongsi rhsia n aq.. bila hang cerita aq psai budk tuh aq dgaq ja... bila aq mula nak cita psai budak sowang lg pulak. hang xmau dgaq ... awat. hang pikiaq aq xterasa ka ?? lepas neyh aq nak ngadu kat spa lagi lepas hang xdaq ?? taun nih saja itik !!!. minggu neyh minggu last. ingad ad la kengan comei2 sket. tp xdaq pon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. semua dingin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
dah arh. aq xmau 2lis bnyk2. mmbzir aiq mata ja..

#airmatayangtakpenahberentimengalirkeranakamukakak .

Friday, November 11, 2011

tenang :)

assalamualaikum :) hurm. kmbali tenang. hahahaha.. dah ok dah n kak aq.. hurm. sorry kak. aq nak tenang fkiran kjap je :). aq xmau mrah3 hang dah.. aq nak hang bahagia :P . jnji hang jgn lupa aq sudah :)
muaaahh ~ :))

Thursday, November 10, 2011

aqbencibenci !

haa.. ap lg ha.. lepaih 1. satu. aq pening pala arh !. hang sayang aq ke dak ?? klau syg.wat la cra sayang. hntaq mcz kat aq pon takod BUDAK TUH BACA ???!!!! baik xyah hntaq !!!!!!!!!!!!!! kalau hang syg dy ! p sayang dy ! jgan syg aq !!!!!!!!!!!!!!! aq dah tension tahap singa babi hutan dah nih..... aq nak teriak tiap kali hg wat cm tuh ?? aq taw hang syg dy lagi. kalau syg dy. tinggai aq... jgn syg aq. !!

aq x mrajuk ! aq cuma kechik hati !. dah ckop arh ~. aq nk tenangkan fikiran jgn ganggu aq buat sementara nei..papon aq syg hang .

Wednesday, November 9, 2011

aq x pham ??

salam :P hurmm minggu nih aq msok asrma. nih aq on9 kat lab.. geram FB x leh bkk. haiiya. kecewa arh ! grrr ~ hurmm.. aq x pham la.. xpham ! xpham n semua nih !. kata syg aq. tp.. tah arh ~. pas2 lawan2 jelez. shiokk arh.. aq syg hg kak ooii.. xpham ka. bpa kali aq nk habaq ?? hg semua nk kait nama dy. aq dh x daq pa. enough ! la.. xpham btui !. aq msok asrma pon mcm malaih dh la nih. nk mngadap muka2 yg x sptotnya -_-. kuna tnya. xjelez ka? .. aq hnya boleh jwap. x larat nk jelez dah... aq rasa. aq xdaq lagi shiok kot noh ? xgadoh nk pikiaq...

xd dy perli aq. kan FB aq x leh nk on9. pas2 dy kata. on9 la fb !@#@#$. ~ haiiya.. aq malas nk kata pa arh. biaq p kat hang arh. mlas nk cakap ~. bila kmi dua ad tmpat yg sama. hang nk tgoq sapa ??? bila aq jmpak hg ar. aq malas nk tgok muka hang. tah arh. jd gena. tmbh pulak bila dok n bdk uh. msti hg tak taw nk tgoq sapa. an3 -_-.

hg tgoq la dy. aq x mrah... kalau boleh aq nk lari dri tmpat tuh.. biaq hg x tembung aq. biaq hg x tgoq aq. aq xpa aih. aq xmarah.... aq malas nk pikiaq dah.. hanya mmpu tersnyum. disaat hg n dy bahgia :) jnji hang bhagia. x kesah la hg n sapa pon ...
aq pergi lu. papon. aq sayang hang :)

Tuesday, November 8, 2011

!@*^#(!&^%#)!)

hurmm... aq kecik hti. arh ! biaq arh hg bukn taw pon. tapa.... biaq p kat hg arh. wat pa nk kecik hti n hg. semua aq kena jga hti hang. masalah hg semua aq dgaq. aq?? hg wat tak taw ja. ok fine. aq nak wat tak taw pon aq xleh. aq syg hg. aq makin lama makin tawaq htey arh n hg. jgn la wat aq tawaq htey. aq diam ja hg wat pa pon. tah arh ! aq tensionnnnn !!!!!!!!

lemaiihh !

hurmm.. lemaih.lemaih.lemaih !~ haiiya. nih yg aq meluat gilaaa dok umh nih. huhh ~. abg nk ayah aq gadoh pulak.. takanan toi dok umh.. hesh. yg abang aq pon 1. dok wat JUAH ap.. kemaih ke dya ! hesh ~ punoh kerja nih.. hpa bertengkak la ! kalau mcm nih. aq dok asrma lg shiok.. aq sanggop arh tgok muka warden2. matguard3 yg sewel tuh ~. dripada dok umh. dok dgaq hmpa semua bertengkak jaa ! meluat aih !

p/s malas dah nak dok umh lama2 =="

Sunday, November 6, 2011

RAYA AIDILADHA :)

assalamualaikum :) rayaraya. lalalla ~ HAHA ~
raya taon nih agak mmboringkan. tp mcm biasa lah tiap2 taon umh wan aq wat kenduri mkn2 adq bradik. best ! nama pon n adk bradik.sepupu2 semua mai an.. mkn pon RANCAKK arh ~ hahaha ~. penat tolong kat dapoq. pas2 dok sembang2 n sepupu2.. ok la tu an...

mlm tuh tidoq awwai. ngantok gilaa... koi830 troih terlelap. xdan nk 2lis kat blog.. dh tidoq awai punya psai. pg nih x leh tidoq dh arh.. so bkk notebook 2lis kat blog. HAHA ~ sejukk aih pg3 nih,

ap2 pon SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :)

Friday, November 4, 2011

jgn mcm nih :(

assalamualaikum.. ==" huhu ~ dissapointed. kuangkuangkuang ~
hurmm .. awad jd cm nih ? jgn cm nih. aq syg hg kak oii.. tapa kalau depa semua tak syg hang. aq ad. aq snggop degaq semua masalah hg kak.. tolong jgn amiq benda2 tuh semua. hg jgak ckap hg syg aq sgad2. kalau hg syg aq. hg jgn wat aq cm nih. aq x senang duduk hg taw dak?? . aq syg hang. syg hang sgad2.. depa semua x taw menghrgai hang weih !. takpa. aq xkan sia3 kan hang.

lepas aq balas mcz hg gituh. hang x balas pon mcz aq. tapa. aq xmrah. hg nk off nset pon tapa. aq x bebai. jnji hang x tinggai aq. :'(. klau hg x daq. sapa nk kcau aq ? spa nk gurau n aq ? sapa nk wat gelak tiap2 hrey ??? ckap la KAK ! sapa ??????! x daq sapa hg taw daq !. lepas nih aq x jmpak hg dah. hg jgak ckp hg x mau mai perlis dah. tapa. aq x marah.. tp hang taw dak aq kecewa ?? hg tak tau. sbb hg x penah amiq tau.

aq ngaku aq bnyk wat tak taw kat hang. tp hang taw dak sepnjang aq x jmpak hang. spnjang aq x daq kat asrma. mcm2 aq dgaq pasai hg.. aq dgaq ja.. aiq mata jatuh pon x sdaq !. tpi aq tak pa.. aq ketepi semua tuh. sbb aq tau hg syg aq kan KAK ??? jgn tiggai aq.. jgn wat aq cm nih lagi na ??

#ineverhateyousis ;)

Thursday, November 3, 2011

get a news ♥

assalamualaikum :)
HAHA ~ kak angkat bru ?? so what .. hahha. x sangka pulak boleh jd adq n kak ? hahha,.. nk tergelak pon ad. apkan daya. hahha ~ aq trima larh. nma pon syg :) HAHA ~ trima ksih kak. aq syg hg sgad3.. masa aq p KUANTAN. mcm2 org cita kat aq .. nk teriak pon ad. tp aq ketepikan semua tuh . sbb aq syg hang. spa cita x yah amiq taw arhh. tp x pa. skurang2 aq taw apa hg buat.. x mrah pon. cuma kechik htey ja..

sorry aq agak mentel balik sklah xd. pecyalah aq x daq niat nk prasangka buruk kt hg kak. aq syg hang. maafkan aq narh.. bg aaq tenang fikiran lu. adq syg kak

aq syg hg kak oiiyy.. jgn tinggai aq nah ?? aq x penah syg mcm aq syg hang taw tak.. syg hang KAKAK

ARRIVED :P

assalamualaikum :) lama x 2lis nih.. bru balik dri kuantan.. yaallah.. shiok nya, HAHA rasa x mau balik perlis pon ad. hahaha ~ dok resort. ala~ala hotel g tu... keh3 . kuantankuantan.. perghh. terbaik.. aq mndi kolam. HEHE ~ arey tuh kmi balik awai. sbb lwn habeh awai. laki ja blom lg. kmi balik lu. pas2 ckgu ju ajaq mndi kolam. kmi pon apa lag. terjun tros arh.. terbaikk ! HAHA ! ckgu ju sporting gila.. ! sukasuka... maklomlah org bujng lg an. ujung tahun nih bru kawin.

sorry r pic x upload,. USB dok kat kuna. atotoy.. :) HAHA..
aduyaii. p kuantan . tiba2 jatuh cinta pulak ?? HUH ! haha.. dgn spa rahsia arh. tp jgn risau budk 1 team n aq ja pon ! HAHA ! kw aq g taw dy tuh bnyk peminat tp. dy tuh x lyan pmpuan.. huhu.. nk balik x d dy nyanyi lgi rindu kat aq. aq gelak. HAHA ! tp bukn bermakna syg. suka ja. syg lain.. ingat aq senang ka nk syg org. HUHU ~. jatuh cinta lgi ! kuangkuang :P

#biarkanrinduitupergibegitusajaa..

Saturday, October 29, 2011

bila rindu mengusik jiwa :(

Assalamualaikum :P aq balik minggu nih sbb nk peg kuantan esok. ad tounement memanh .. HUHU..
sudah la amila.. terlepas sudah nk tidoq n dy.. kecewanya. kecewanya. nk nges pon ad. tp aq sedar. aq x leh terlalu lebih3. entah3 dy anggap aq spa ja an ?? HAHA !. jumaat arey tuh aq p tranning. dy p jgak.. hurm.. waktu aq p tranning tuh. aq hak keluaq semua brang2 aq. sbb balik tros dri tmpat tranning. dy tnya nk tolong bawaq x? aq ckp x pyah. aq x nak susahkan dy. aq sedih :'( tp aq buang perasaan tuh jauh2..

maaf sbb x leh wat hg tersenyum :( aq x taw. x taw nk wat cm na dah.. yg aq taw. spnjang perjalann tuh. aq x bnyk melwak n hg. aq bnyk berdiam. aq cuma tgok je riaksi hampa semua. aq tak taw nk coretkan ap lg dah kat tajuk nih !. aq kecewa ! kecewa sgad. tp aq cuba buang semua tuh !. esok pkol 8.00 pg. aq dh nak p. aq hrap hg doakan aq erk ? aq syg hang weih KAK ! wlaupon batas kita hnya sekadar KAWAN ;)

mungkin setakat nih jer kot cerita kita lepas nih ? aq 4 hrey. mmg aq x msok asrma dh. aq nak nges ! dah3.! jgn pkir. setakat nih jelah kot aq nk 2lis. :D assalamualaikum .
syg hang kawan berpangkat kak :) HAHA !

Tuesday, October 25, 2011

ADIDAS ♥

Assalamualaikum .. huhuhu ~ arey nih. aq beli kasot adidas ♥.. ngehngeh ~ HHAAH ! nk taw brpa ? first time dpat beli kasot yg bg aq. agak mahal la. RM230 :)) tp aq kongsi duit n ayah. aq 100 ayh aq 100. tp takpa an ?
KEPUASAAN :) hehhe. warna biru favourite colour deh !. aq bei nih pon . kebulan aq nk p KUANTAN sabtu nih. ad tounement... lalalla ~ alhamdullillah. dpat jgak kasut adidas ♥.. impian ku. akhirnya... =="

thx 4 my father ♥ :))

Monday, October 24, 2011

ADOPTER BRO ... !!

Assalamualaikum :)) hye.. aduyaii.. tajuk hrey nih abg angkat ?? HAHA ! ya allh.. ap aq dh buat nih ? aq trima dy sbgai abg ?? ya allah. aq takod aq x leh syg dy ja.. aq x mau ad org yg terluka lg.. itik soh aq trima. aq pon trima jelah. dy x lah sekacak pelakon jepon. x sesegak aron aziz :P tp dy seorang yg berpendirian .. he is my BROTHER ?? uhooii.. maaf kalau aq x pnggil hg abg. sbb aq x bersedia lg.. hg kena bg masa kat aq. sorry. pelahan2 la noh ?? lama2 syg tu wujud lah. mcm aq n itik la. kwan. kn rpat. lama2 syg tu muncul sndri ;)
i will try :D


Saturday, October 22, 2011

exam dah habeh !

assalamualaikum :)) ghee.. exam dah habeh larh ! haha.. masa untok enjoy ! tp jgn lupa. taon depan PMR. ayoyoyo.. terbaikkk.. nmpaknya kena kurangkan enternet.. urmm.. psal gadoh tu.. dh baik dh. aq mlas nk ajok lama2.. mcm bdk3 kecik je an2. HAHA ! . lepas nih nk kena 2nggu result pulkk.. sabo jelaa.. =="


pipah.aku.ain n athirah :)
wak2 nih dok study. geng3 nih mai nyebokk. ap lg. snap lah dlu :D :D HAHA !

Friday, October 21, 2011

nges sbb hg :'(

aq sedih sgad2...bila hg ckp cm tuh kat aq. aq rasa mcm dri aq nih x guna langsung . hg ckp ja hg syg aq tp hg kata cm tuh . mcm aq nih x guna :'( hg taw an aq syg hg gila2 ?? dh byk kali aq kechik hatey n hg . tp aq sbaq ngan hg . aq taw hg x daq niat nk wat aq cm tuh .sbb aq taw hg syg aq. tp bila mlm nih hg wat cm nih kat aq. aq terasa sgad3 n hg .. aq cuma terfikir slah aq lagi ka ?? ap yg aq buat smpai serba serbi x kena ?? aq cuma antaq mcz yg bdk tu kim slm rindu. pa2 aq ckp la dy syg hg aih.. tiba3 hg nk naik angin n aq. aq ckp aq bela dy . aq cuma tlong smpaikan ja .. slahkah aq ?? aq nk jerit kuat3 . tp aq pikiaq la nih dh tgh mlm dh .. ap yg aq buat nges je..

bila aq ckp mmg semua nih slah aq. bru hg nk mintaq maaf. hg g taw yg hg ad masalah .. hg ngaku hg keja nk mrh aq.bru hg nk ckp hg syg aq sgd2. x d aingin tiba3. dh aq mula 2njuk yg aq terasa. bru hg nk mntaq maaf. aq x blas mcz hg. hg antaq mcz sorry bnyk3 kali, aq x daq niat langsung x mau balas hg. tp aq taw aq cuma mnyushkan hg... lebih baik aq jgn blas, biaqlah ap yg aq buat semuanya slh..... aq cuma nk tgok hg tersenyum ja.. aq nk hg bahagia ja. biaqlah aq yg tanggung semua tuh..

hg taw x masa aq n hg dh x lama, taon nih ja last.. aq cuma nk mintaq hg layan aq. aq nk ajaq hg tidoq n aq.tp aq takod hg tak mau... minggu nih cuti.. msok arey rabu,.. jumaat tau sbtu nih aq kena p tounement memanh kat kuantan.. lebih kurang 5 hrey. dh x dan jmpk hg. lpas tu cuti raya haji. pas2 skoah sminggu. habeh!. lpas nih aq nk syg sapa dh ?? aq syg hg KAK !. tp slalu cm nih n aq.

aq taw aq x guna. aq taw aq slalu sketkan htey hg. tp hg x sdaq ka ? setiap kali ap yg hg nk. aq akn cuba dptkan..sbb aq tak mau org aq syg kecewa..

#ILOVEYOUSIS !

kena camdekk !!

salam :) 
hurmm .. hesh .. nk balik dri ostel x d . dn lag kena camdek n kak sue n k.isma ??
perlu ka perli aq ?? perlu ka ??
hg x daq hakk ! xdaq !.
hg pikiaq balik . dlu aq syg hg aq minat hg .
hg wat x taw kat aq.. lepas aq mula syg org lain . org tuh syg aq.
hg mula nk kat aq... sbb aq msih ad sisa2 syg tuh . aq trima hag sbgai kak aq.
tp x lama . sbb aq x reti ! x reti nk bhgi syg aq kat org !
biaq lah aq terlepas hg pon . jnji ad org syg aq lebih dri aq pnh syg hg dlu .
maafkan aq. aq perlukan org yg jujur n aq.
 bukn syg sbb KESIAN !!!
aq x perlukan smua tuh !!..........
lepas break n hg . aq ckp gk an n hang . jmpak tgoq jgak an ?
awad aq sombong ka n hg ? hg yg sombg ad arh ... aq cuma x nk kita
bermasam muka ....
kmi hrap hmpa pham kmi :((

musim mengawanka ?? :P

taw sbb ap aq tnya mcm tuh . sbb kmrin kat asrma .
ad 2 psg kucing nih . phm3 arh dok wt projek . HAHA ! 
aq n fifah ushausha kucing berdua tuh ! HAHAHA !
megendap lah kmi pon .
lawak kot . ghee :D

Saturday, October 15, 2011

when it want to be.. it's will be :P

Assalamualaikum .. dh pkol 2.00 pg skunk niih .. bru lepas tgok chita SEKALI LAGI . smpai beraiq3 mata a qnih tgok cita tuh . punya la fell pelik mlm nih . HAHA ! x d peg dinner n family .. aq mkn kueteaw tomyam . kemrok pelik nk mkn tomyam . gheee ! .. pas2 p esspo kat bukit lagi .. pnya shopping . HAHA ! pas2 tunnggu kot3 la an dpat cbutan betuah . HAHA ! first3 tuh mak aq dpat . tup.tup . ayah aq pulak dpat ??!! HAHA ! untunguntung :))

balik umh aq crey sluaq trac pendek aq yg ru beli .. alamak aiih ! letak man tak taw ! ADUHAII ! shitt lah ! msti tertinggal kat esspo . msyaalllah ! cm na nih !! gerammm !!! HUHU !

x d aq peg topup.. pas2 aq share kat dy . kesiann kat dy . sbb ptg x d dy coll aq.. so abeh kridx dy . dh 6ber dy bukan youthclub .. aq share n dy RM2 .. HEHE ! lg pon nk balas blik  . arey tuh dy share kat aq gakk ..so aq blas la balik .. kesian kat dy ... mklomlah namapon SAYANG <3.

esok dh nk msok ostel . p amiq itik kat stesen bas bukit lagi .. lg pon mak aq x kesah :) dy ckp dy suka itik . HAHA ! mak aq kata kalau itik x taw nk balik mna . dy soh mai umh aq.. HAHA ! roger ! HHAHA !.
pas2 blik ostel .. haduhaiii .. sygsygsyg :)) x slh an syg seorang adq pd seorng kak ?? who cares ? ad org jelez ke ?? komferm ada ! HAHA ! skunk nih dh x kesah .. lg pon aq dh x jelez skunk .. sbb aq taw. syg tuh x kan berpling lg ..

soo aq takkan brebut lagi .. biaq lah aq mengalah . tp sbnarnya . aq menang ! HAHHA ! .. aq rasa x rugi lepas kn org lain . bcause i know the next person can make me better than other :)) LOVE YOUU :P

koteaw tomyam :))

Friday, October 14, 2011

terima kasih tak terhingga :))

Assalamualaikum :)) ..
minggu nih bawaq nset p asrma :)) HAHA ! bukn mcz n sapasapa pon .. just sonok2 bawaq ja . bkn mcm setengah org tuh an . bawaq nset sbb nk mcz n pakwe .. hurmm ==" org ada .. HAHA ! biaq je lah kat diowang . jnji diowang x kcaw aq,, hesh ! minggu yg menyeronokkan . wlaupon gadoh . aq rasa mengeratkan lg kmi . skurang2 nya dy mengaku yg dy syag sgad3 kat aq. trima ksh ! aq syg hang gak . ! lebih dri hang syg aq :D

aq dh bljaq x jelez . sbb aq taw . hang syg aq kan3 :)) btoi an org ckp . kalau kita syg sgad3 org tuh . tp org tuh wat tak taw kat kita . 1 hrey nnt ad org yg akn syg kita lebih dri kita syg org tuh dlu .. alhamdullillah ! aq dpat semua tuh ! . dlu aq syg kak tuh sgad3 . tp dy wat ta taw kat aq.. tp skunk . hang syg aq lebih dri aq penh syg kak tuh ! . actually . aq syg hag sgad3 KAK ooooi ! trima ksih . trima ksih atas smuanya .

hang lyan kerenah aq. aq cerita semua maslh kat aq.. SYG HANG SGAD3 !!.

Tuesday, October 11, 2011

TELL ME THE TRUE !!!

salam :) HUHU ! terbaik arh ! minggu nih gadoh lg .. gadoh sbb bnda kechik ja pon ?? aq syg hang . aq mna boleh gadoh lama2 n hang itik oooii !. aq x senang duduk .. dh bnyk kali aq hntaq mcz kat hang . mintaq maaf . tp hang off nset . x balas pon . ! aq sedih ! aq antaq mcz kat hang yg aq tkkn kcaw hang dah .. tgok2 hang reply mcz aq. terharunya :P :P HAHA ! hang ckp hang x daq kridx . hang ckp hang x mrah aq cuma hang geram . HAHA ! aq mintaq maaf sgad3 . aq syg hang ! aq x niat pon nk bg hang kechik hatey . apthlg tgok hang nges3.. aq x suka tgok org aq syg nges !

lega hang x mrah aq.. tp a qmalu nk ckp n hang . hang ckp hang syg aq sgad3 . aq pon syg hang sgad2 !. aq menang SAHIBBA . dpat NO.2 . hang taw ark aq wat semua nih sbb hang ! aq nk hang taw aq boleh buat . aq dapat RM200 . aq nk beli sim celcom . aq x mau hang beli . aq kesian kat hang . hang nk pkai bnyk duit. dgn dok jauh an . tapa weih ! aq wat semua nih sbb hang .

even aq tak taw nk 2njuk syg aqkat hang ! skurang3 nya aq berusaha ! . berusaha nk tunjuk syg tuh kat hang . KAK . aq syg hang ! syg hang sgad3 . aq rasa cm x mau habeh ja thun nih . lepas nih sapa nk mnjrit nma aq lgg ?? sapa nk gelak3 n aq lg ?? sapa nk mai chita semua masalah dy kat aq ?? SAPA ?? SAPA itik ??
aq sedih sgad3 ..

hang ckap hang tak taw nk 2njuk syg hang kat aq cm mna . tp aq taw . hang syg aq. aq taw weih ! 
terima kasih :)) ♥

Friday, October 7, 2011

tak dpat digambarkan.

the reality is . aq dh baik n dy . HAHA ! who cares ?? jelez ? aq boleh buat hang jelez lagi .! more than hang bg aq jelez DUDED ! . HAHA ! tp aq x lah skjam hang . hang pndai bergedik3 n dy . pndai pikat htey dy . pndai mnja2 n dy . aq ?? aq simple . tak suka terhegeh3 nih . sbb aq MALU ! . hang ? yg taw malu saja .. awad aq rasa setiap kali post kat blog aq semua psai seorang perempuan yg berpangkat KAK ?? huh ?? terBAIKK .. ==". tp yg penting aq dah baik n dy .


dah baik n dy . aq ad masalah tntang adq angkat.. HUHU . dy mintaq aq . tp actually dy dah ad KAK angkat . kak angkat dy pulak . boleh d katakan rapat la jgak n aq.. tp dy kata . kak dy ad adq angkat lain .. so aq pon trima lah . byangkan aq minat dy dri aal tahon kod . seblom aq amiq shahirah lg . lepas break n shahirah . aq rpat n dy . n then tgok3 . org amiq dy dlu . aq KECEWA gila .. tp aq kata tapa . aq akan bhgia jugk 1 hrey nnt . x d aq mintaq break n dy . sbb aq x snggop nk wat cm tuh kat kwn aq sndri . dy ckp taon depan dy akn amiq balik aq jd kak angkat dy . aq akan terima dy klau dy dh break n kak dya .

minggu nih x leh blik umh . aq on9 kat CC je kat rakan muda nih . . HUHU ~ terbaikk arh !. isnin nih aq ad lwn shahibba kat putra place . huuu ~ hotel .. HAHA ! dok wat shiok .. aq berdoa sgad dlm ilham time lwn nnt . takod tu ad la jugak . grrr ~ ==" HEHEHE

Tuesday, October 4, 2011

trouble =="

i hate this moment !very3 hate this ! . aq slah ka ?? aq lagi ka yg salahh ?? atau aq nk wat kputusan tak mau kcaw hang ? aq tak taw nk layan hang ! aq tak reti nk 2njuk syg aq kat hang ! hang hntaq mcz kat aq mlm tuh . mntaq maaf . aq x mrahkan hang ..  aq just kecik htey . kechik htey n semua ap yg hang buat . aq x salahkan hang . mungkin ad slah aq gak . tp aq x leh duduk kalau x ckp n hang !. x boleh weih ! x boleh .. aq mmg nk ckp n hang . tp mulut nih x mau nk ckp . tak mmpu ! . sedihnya :( 

minggu nih . minggu yg aq bnci ! benci !
kalau diikutkan kata htey . aq tak mau kcaw hang . tp bila hang hntaq mcz kat aq mlm tuh . bru aq sedaq. aq x leh tipu perasaan aq. aq syg hang . x ckp n hang . aq rasa mcm dok dlm dunia yg asing .
tah la .. x mmpu berkata3 .  maaf . aq bukn x mau lyan hang . tp aq malu . malu dgn semua kekurangan aq.
tp aq nk jd diri aq sndri . x mau jd org lain .  aq taw . aq bnyk wat tak taw kat hang waktu hang msok dorm aq. tp seblik tuh ?? aq BAHAGIA weih ! . aq taw hang ingad aq ! hang mai jugak kat aq..  tp aq wat muka x bersalh an ? aq mntaq maaf.

x taw nk kata pa dah .. HUHU . \

MOOD-> menyakitkan htey !

Saturday, October 1, 2011

luahkan semua ..

helloo .. nk cita smua .. nk bg taw semuanya ! aq dh tak than ! x taw nk kongsi n sapa dah !
kat asrma aq kongsi n MADHIHAH . aq nk 2lis semuanya dkat blogger nih ..
sesungguhnya aq sudah mula anggap sbgai KAK aq. weih ! aq syg hang lebih dri seorang kwn . ! lbih tpat sbgai KAK aq ! tp aq taw . ad org tak suka aq rpat n hang . even hang rpat n aq. bukn maksud aq nk jauhkan dri dri hang . aq tak mau hang jd beban  . hang balik umh aq pon . terpksa bohong dy . yg aq nk hntaq hang p stsen bas !. aq bukn psai apa . aq mmg tak tkod n dy . tp aq takod org ckp aq nih prmpas . p kalau dy nk kata aq nih prmpas . dy n hang bukn ad apa3 dah .. HUHU ! . tp aq taknak la lebih3 nk pnggil hang KAK sbb aq x nk jdi GEDIKK cm dy . pnggil hang KAK or maksudkan dri sndri ADK ..

sorry aq bukn jnis cm tuh !. aq taw hang jelez aq rpat n org lain . aq pon jelez gak hang n dy ! geng2 hang semua ckp . dy yg trgedik2 kat hang . aq taw . tp hang pon layan .. mmg lah hang syg aq. aq pon taw hang syg aq. arey tuh pasai nametag dy . aq bkk begduit hang tgok3 ad name tag dy . aq cmburu . so aq wat tak taw . aq cita kat kwn hang . kwn hang g taw kat hang pulak . tros hang buang nametag tuh .. serba salah aq dibuatnya :(

ptg tuh . hang keluaq dri dorm SEROJA n dy .. aq tgh amiq aiq smbhyg time tuh . dlm htey aq just kata . "SABAQ AMILA ! HANG XLEH JELEZ ! " aq x jelez kes tuh . tp lpas kwn aq g taw hang dok mesra2 n dy atas katil ptg tu dlm dorm SEROOJA . tros rasa marah ! geram ! cmburu ! . kalau hag boleh cmbru . aq pon boleh !. HUHU ! hang kata aq mrah psai pa . aq cuma ckp . hang buat ap dlm dorm seroja . kalau hang tak taw gak . tnya tupai . tupai taw. pas2 bru hang kalut mai pjok aq. aq sedih.... 

balik asrma arey jumaat tuh . hang tak mai kat aq pon . aq pon sedih n p salam hang . aq kecik htey . so aq dgaq ja hang dok jerit2 kat luaq . aq sedih wei ! sedih ! cembru ! . balik umh aq niat x mai hntaq mcz kat hang ! tp aq rindu hang ! ptg sabtu aq hntaq mcz kat hang . tp hang tak blas ! sket hteynya aq !!

tp htey aq kata x pa . hang x daq kridx kot . ptg nih aq nk balik asrma . malasnya nk tgok muka hang !. sesungguhnya ! aq rindu hang ! aq mintaq maaf sbb x leh jd ap yg hang nk :(

TODAY :))

salam :))
huhuhu ~ hrey nih aq kluaq kngaq n abg aq.
lpas p hntaq ayh aq kerja . aq p tngkap gmbaq pasport.
nk letak dalam borang masok asrma tahun dpan :D :D
HAHA ! putihnya pic aq HAHA ! lawaklawak :)
aq pkai bju wrna purple ... aq ingad nk bg kat itik sekeping .
sbb aq jnji nk bg kalau aq p cuci gmbaq. masalhnya. dy dah amiq pic aq
waktu form 1. hesh ! HUDUH ! mcm ustazah .
tdung labuh :)) HEHE :D :D
pic kali nih . boleh la than sket .. HAHA !
our fevourite COLOUR ^_^
x d aq hntaq mcz kat dy . dy tak balas pon . HUHU .. 
dy tak daq kridx kut an ? xpha .. hang kena pham AMILA ooii !
GHEGHEGHE :)))

Friday, September 30, 2011

gila mcm nih ! -_-

adoyaiii =="
nk kena buat folio geografi pulak .. dah la bg masa 3 minggu .
shiokkk bak hang ! TERBAIKK !
pening pala nih .. aq x buat pon . ingad nk pkai tgn jerlah . senang sket ..
cm na niihh ??? dah la aq dok 2nggu mz dy . haram ta hantaq mcz pon .
dy lupa aq kot . HAHA ! tapa laa ..
aq cm na tapa an .. HAHA ! 
bertuah gila dy nk hntaq mcz kat aq.. BERTUAH gila3 !
tapa . sabaq jaa .. ad bahagia d depan sana :))
aq usaha nk snyum bila depan org . aq tak mau org taw
aq sedih sbb bnda yg remeh temeh . tp aq sejak kebalkngn nih .
aiq mata aq mudah jatuh ... :'(
aq buang semua perasaan tuh tepi3... yg perlu aq buat . hanya bersaba.
HUHUH ..
snyum lah ! senyum boleh mnghilangkan segala dukacita :D :D

secubit rasa gembira :D

terima kasih ya ALLAH !
sesungguhnya aq syg dy . syg sgad3 .
trima kseh KAK sbb syg aq !. aku dh anggap hang sbgai KAK aq.. :D
aq syg hang sgad3 .. aq hrap hang pon sama .
tiap3 hrey aq berdoa agaq hubungn aq n hang mcm nih smpai bila3 !
aq x mau nnt hang keluaq skolah . hang x syg aq dah .
hang lupa aq.. sesungguhnya . aq akn 2nggu hang !
KAKAK . 1 perkataan yg jrg aq sbut . sbb aq x daq KAK .
cuma kak angkat ja .  sygg hang ketat la weih !
bila hang nk tdoq n aq. kat dorm aq pulak ???
aq nk tdoq n hang .. nnt hang ta daq dah :((
HUHUHU ..
AKU SAYANG HANG KAK OOOII ! MUUAAH ~
     
                                                                                                       

Thursday, September 29, 2011

aku jelezz :((

salam ...
huhuh . keciwi makaiiiiihh !!
sedih pon sedih .. jelez ka aq ha ??
hala ! aq jeles ! aq jeles dy n budk tuh ! dy ckp dy jelez aq puji bdk tu comey !
aq lg la ! siap dok bermesra2 atas kati dlm dorm SEROJA !
pikiaq aq tak taw kod !
sorry r balik ta d aq xp salam hang . bukn x mau . aq dok dgaq suara hang.
kad luaq x d.. tp aq kechik hatey n hang ..
aq ingad hang nk mai kat aq.. rupanya dak pon .
skit htey nyaa ! hesh ~ :'(
aq sygg hanggg weiih . takkan aq nk letak nama hang kat sni ?
kalau hang jelez ? aq berlipat-lipat kli gnda jelez !
aq sedih hang taw takk !!


Tuesday, September 27, 2011

i love it :))

salam :)
perghh . shiok bak hang !
minggu yg menggembirakan . mlm isin . asrma buat jamuan raya .
pergg semua mnyegak bak hang !
aq simple je . tak mau lawalwa ♥ HEHE
ingad habeh jamuan tuh nk amiq pic n itik . tpii .
x kesmpaian pulakk :(( HUHUH
KECEWA bak hang !
aq hntaq mcz kat dy .. yg aq nk amiq pic dy . tp x kesmpaian .
aq ckp tak pa . tp dlm htey nih ?? mcm nk nges je an ??
dah la susah nk amiq pic n dy .. dah ad peluang aq lepas pulak an ?
aq tak mau la gedik2 nk amiq pic . aq bukn cm tuh .
dah la sama3 malu :((
HUHU ! sedih nyaa !!!
tapa lahh ..kita cm na un tapa an ?? HAHA !
anyways ! terima ksih ♥

Saturday, September 24, 2011

salah aku ke ???

salam :)
aq tak taw nk cita cm na dahhh ! aq SYG dy tp mmpu ka aq SYG dya ?
dy nk lgi ka kat aq. sbb aq tolak permintaan dy ??
SESUNGGUHYA AKU MULA SAYANG DYA !
maafkan aq.. aq salah ! aq yg bersalah wat cm tuh kat hang !
2 3 harey nih aq tgok hang bnyk brubah . tp yg pling aq terkejut .
hang dpt 6ber 1 dlm kelas ?? huhu ! TAHNIAH !
aq hrap hang tak tiru .. it'oke :))

awad hang tukaq 6ber ? aq crey 6ber hang dlm diam3 ..
ckgu wan noraini pham aq.. sbb dy tnya aq.. aq nih GF hang ka .
aq ckp tak ..
tp aq ckp aq mula SYG hang ! ..
aq cita dri A smpay Z cm na hang n aku .. mujokk ckgu wan noraini pham !
HEHEHEH :))
dy ckp nk tolong mntaq 6ber hang .. aq tak taw la cm na ..
huhu . kdg3 tu aq malu gak . aq crey hang balik .
tp. aq nk hang brubh . nk hang !
aq tebalkan muka owg ckp aq scandle n hang .
tp aq tak kesah . sbb aq nk hang brubah :D

tolong ya ?? tolong maafkan aq??
tolong lupkan semuanya tntang dlu ??
aq dah pham makna syg .. tolong la weiih .. aq takkan sia3 kan hang !
aq akan hrgai hang . biaq kawan3 aq ckp ap pon !
iaq depa kata aq bodo ! tp aq nk hang taw !
aq mula SYG hang ! aq nak hang BERUBAH !
demi masa depan hang !! :D :D :D

Friday, September 23, 2011

♥BOSAN-BOSAN :))

kalau dh bosan tu . mcm3 noh ??
mcm2 kerja gila nk buat .. boleh ranap cm nih . ptg nih nk p ronda n itik .
HAHHA ! dy balik umh aq, =="
ad gak kwn nk sembang .
kebtulan maklong aq tak blik minggu nih .
aq blik umh pon sbb asrama ad owg guna ..
dh la kena kosongkan loker . menympahnya aq ..
HAHHA !
ahad nih balik asrma kena kemas loker pulak .. tak guna btoi :)

MOOD -> oke jer :)) jnji stabil :D HAHA !



terima kasih :) sbb ingad aq :D

Saturday, September 17, 2011

understand !!

Assalamualaikum :))
huhuhu ~ areu tuh aq antaq mcz kat dy . tp dy tak balas .
tiba3 mlm nih dy antaq mcz kat aq mcm nih

""sory3,aq bkn lupa ag..tpi wt masa ni xmw mcz taw kol aq..
da bnyk problm kit,biaq aq tnang aty ngn fkiran luu..
mnx maap na,hrap bleh pham .. salam, cyg ag""

hurmm . ap perlu aq buat ? sabaq jer laa .. aq pham dy .
aq tak mau tmbh masalah dy . sesungguhnya aq SYG dya :))
mlm tu ad dy nges dpn aq. dy kp ad problm n mak dy .
aq tak taw nk pjok .. tp aq kesian kat dy . mata aq pon beraiq tgok dy nges :'(
aq cuba nk pham dy ..
ad mlm tu dy tidoq n aq. BAHAGIAkah aq ? tidoq n dy .
YA ! aq seronok . sbb dh lma tak tidoq n dy .. kalau lah tiap2 harey an ??
msti best .. tp aq taw bahagia tu hanya sekjap je dtg an ..

aq tak mau dy pikiaq mcm2 . dah la dy nk SPM tak lama dah .
kenapa SYG aq tertumpah pada insan tersebut ?
alhamdullilah dy juga syg pd aq ..
syukur :))
sehari tak ckp n dy . aq duduk tak sng .
tiap3 hrey aq tgok FB dy .. huhu :))
hahha ~~ love u so much ~ mmuuaah ~



NUR AMILA . anda harus PAHAM keadann dy !

Friday, September 16, 2011

♥ RAYA di sekolah :)

salam .. :)
rabu 13/9/2011 .. raya kat SMK SYED HASSAN (skolahsukanegeri)
hehehe ;) raya sakan chekk ~ :D shukashuka .
ranchak dressing kali niih . p aq rasa serbot gilaaa =="
x taw nk kata ap dh . yg pasti hati berbungabunga 

with itik
love u larh KAWAN .. muahh ~

Thursday, September 15, 2011

RAYARAYA ♥

Alhamdullilahh ..
taon nih aq dpat gak beraya ;) taon nih aq beraya kad kg.
kat besut, terengganu :D rumah tokWan belah makk .
huhuhu ~ rindu PERLIS loorhh ~ :'(
ermm .. raya kad sni . x mcm raya kat perlis .
msi lah lain an . dgan adq brdik yg jrang jmpa . rsa terasing lah jgak . hoho ~
anyways ! oke la jgak an dok sni ...
RAYA 2011 . agak mnyeronokkan ;)
hahahah ~ tp duet raya tada lah an  .. sbb dah bsaq3 dah =="
LOVE U ALL ♥
HAPPY FMILY ♥

Tuesday, August 2, 2011

Pening-Pening ...

ermmm ..
pening kepala yoo ! ,..
smlm itik bg aq tabung duit dy . dy soh simpan ..
dy ckap ad surat cinta ???
aq pon kata nk bca . dy ta bg .
lg dy kata ta bg . lg la aq nk tgok an ??
aq pon tgok la dlm lubang tbung 2 . aq nmpak tulis . "dya nk mntaq ampa jd kak angkat" ??
huhuhuhu ~~ .
lg la aq berdebar2 nk taw an ..
aq pon bukk .
mmg aq ketaq tgan gila .. sbb 2 2lisan keenah . ??
hurmm ..
mmg aq ketaq gila2 . aq pon x bca abeh ..
aq bca kat blakang dy 2lis .
"kmi dgaq mila kata dy nk amiq ap jd k.angkat " ??
hadoyaii . ayat 2 agak kurang sopan ..
aq sket pon x penah anggap k.wanie . lebih dri seorang kwn .
even nk amiq kak angkat pon ??!!
aq dah ad kak angkat la wei ~ ..
k.wanie(itik) .. aq anggap ang sbgai kwn BAIK ! .
SYG ang sbgai KAWAN BAIK ! .
tp aq x marah keenah . sbb surat 2 dah lama ..
tmbahan pula . aq skunk mkin rpat n keenah .. ;)
hehehe .. KAWAN ♥

Friday, July 22, 2011

♥ Senyum ;)

Assalamualaikum semua ;)
aq belajaq untok snyum bila brkawan n k.wanie ;)
trima kasih k.wanie(itik) !!
sejak kwn n ang . aq rasa snyum n gelk ketwa 2 . adalah pengubat hety ?
btoi aiih ! .. kalau aq da masaalah pon aq senyum ! gelak !
aq suka la weii !.. walaupon ang dah form 5 ...
aq rasa cm ang 2 bru form 3 .. mcm sma umor n aq !
hahhah ! .. prangai cm budk2..
ang crita masalah ang kat aq . aq kongsi n ang ..
:D :D :D :D
u know why ?? i love u more than ever friend !
hahhaha ! .. KAWAN BAIK aq an ??
hehhehehehe ;)
thx sbb hadir dlm hidop aq KAWASAKI !
lpas nih . ang keluaq kolah jgn lupa aq ;)
nnt msti dah ta dgaq gelak ketawa ang ! .. tgok ang jatoh longkang cm dlu :D
hehhehe .. suka duka kita ♥
ang taw tak ??! aq takod kehilangan semua tuh !!! .. takod ang lupa aq !
even ang lupa aq . aq akan ingad ang ..
sbb ang TEMAN aq !!

love u KAWAN !! ♥

Tuesday, July 19, 2011

♥ wei sedih kott -_-

Assalamualaikum ;)
sedih laa .. dy wat cm 2 kat aq .. aq syg antg la weii !!
mcm mna pon ang . aq ttp syg ang !!
sari ta ckap n ang . x perfect ang taw tak !
aduhaii .. np aq syg ang ha ?? 
syg sbgai kwn kan ?? 
ang cita semua kat aq an psal dri ang ..
ang jgan risau . aq ttp syg ang ..;)
even mcm mna pon ang .. 
lpas nih ang keluaq asrma . jgn lupa aq.. 
nnt ang ta dak . aq sedih .. 
msti ta dak owg nk gosip2 n aq tiap2 mlm kat kerusi batu an .
tidoq lewat2 n ang ..
guraw2 n ang .. nn tak dgaq dah riuh rendah ang .
gelak ketawa ang .. aq akn selalu rindukan saat tu ♥
capital (W) ♥
syg ang selamanya !!!

miss u a lot ♥

Tuesday, July 12, 2011

♥ The Happy Day ♥

Assalamualaikum semuaaaaa -_-
arey tuh 9/7 bufday aq .. hehehhe ♥
bestt .. sbb bnyk owg ucap .. hahahhaa ~
tp aq x smbut besar2 pon .. mlm 2 just peg mkn jerp . ♥
hahhaha . anyways ... thx a lot semua ♥ syg kowang meh !!
hahhaha ~
k.sue bg aq KIT KAT .. hahha ~
thx k.sue ♥.
thx a lott !! syg semmuaaaa ;)

Thursday, July 7, 2011

♥ Jiwa kOsOng -_-

Jiwa kosong ???
malas aiih nak cita ..
dimuka SENYUM .
diHATI ?? spa la yg tahu an ?? makk aaiiiihh ~
x taw nk kta pa dah -_-
x daq nak kata apa .. yg taw very. very DISSAPOINTED -_-
who cares ??? grrrr ~
tabahkan lah htey aq ;)
psai pa bila aq chita semua chita nih kat dya . aq nages ?
sdangkan aq cita kat mdhi ta nges own ??
hhuhuhuhu ?? who cares ??
LIFE MUST GO ON !!
mencarey sesuatu yg ta pasti :D


Saturday, June 25, 2011

♥ Tidaakk penah ku sangka

Assalamualaikum ,.. :)
hye semua :D
mcm mna nak cite erk kat kowang semua ..
sbb aq pon x taw ap perasaan nih ??
aq ringkaskan la erkk ..
sowang budk nih mntak kapel n aq ??
huh ??? aq x percaya .. sbb sp la nk aq an ..
aq g taw la yg aq nih x chntek . p la crey pmpuan lain .
dya ckap kat aq . nak gena dh aq syg ang .
huh ?? aq terkedu ??
maaflah weii . bukan aq x mao trima ang . tp perangai ang aq x leh trima .
ang bnyk KES . DISIPLIN trok ..
ISAP ROKOK .. PUSHER ..
paras rupa ?? SUMPAH aq x penah tgokk ..
tp prngai ang aq x suka ..
1 lagi sbb aq x leh trima ang .. sbb aq minat owg lain
tp aq tringat ayat K.wanie (ikan).
" JANGAN TINGGALKAN ORG YG SYG KITA UNTOK OWG YG KITA SYG"
aq ingt sgad ayat2 tu ..
aq x nak tggalkan ang sbb aq minat budk lain
tp aq x leh trima ang . sbb ATITIUD ang weii !
klau ang brubah . aq trima ang ...
tp aq taw semua tu susah bg ang ..
mungkin kita hnya sekadar KAWAN ??
INSYALLAH 
aq keliru apkah semua ini benar ??

Thursday, June 23, 2011

♥ HOLLAA

weii . na dgaq cita panas takk ??
hahhahah ~.. tobatt aiih ..
BOY sowang 2 p lawan bola . kat sabah beb !
hahhaha ~
hrey yg dia nak p 2 . aq ckap fon n dy .
aq soh dy belo OLE2 .
sbb taon lepas dy p SERAWAK x beli ap2 pon .
sdngkan aq pesan dah kat dy .
aq kta la . yg taon nih dy kna beli .. hahha !
dy kta .. taon lepas dy beli untok 1 kelas AMANAH !
waa !! .. aq x caya . tp dy kta HILANG !
what happen ?? hahha ! ..
first time ckap n dya dlm fon ..
aq soh dy beli . dy kta tgok dlu klau dy pie shopping .
alhamdulillah ♥
mntaq2 dy beli la . boleh uat kenangan ♥
syg awq meh !
p sna uat elok2 taw !♥jdilah pemain yg terbaik ^^