CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Muka :)

Friday, August 24, 2012

Short Story .

Hello, hello, hello :D raya raya raya . best ! hehe. dapat duit banyak aaaaaaa. makin tua makin bnyak la pulak duit raya eden >< ! hahhaaa. wehweihweih . seronok ceritacerita kat TV raya nih . kihkihkih. lawak aaaaaar, cek bukan nak cita pasai TV tapi pasai ffftttt !! blablablablabla, cerita pasai K nih mesti korang pon ada masalah K nih kan ? Buuuuuuuu, " AKU TAK MATI LA TAKDAK K MACAM HANG ! " take a note yeeee sayaaanggss :) aku nih dah meluat dah tgok muka hang, mcam nk letak muka hang kat buntut aku jaaaa kan ? ikutkan hati aku , aku nak jeee tunjukkan yang aku nih TAKSUKA hang :) disebabkan aku nih BERPERIKEMANUSIAAAANN ! tak terLUAH aaaa smua tewwww :D PEACE :V

awok,awok,awok.. titeww ada kawan. kawan titew nama Nuradila Ahmad Fadzli :) kawan dunia akhirat :* hihihi , dah ! layan spangbob squarepants luu ;) KBHOOII

Selam Aidilfitri :) with cousin .

Thursday, August 16, 2012

More Chips More Love :)

Assalamualaikum :) haii, lama xtak update blog, pejam celik, pejam celik AHAD nih dah nak RAYAAAA. HAHA :D :D tak best laa raya nih. rasa mcm xdak feel jaaa. hurmmm :) Tema baju tahun nih hitamputih :D korang ? banyak cerita nk cita. tapi.. mesti ada yg xlarat nak baca. hahak :P Minggu lepas baru habis TRIAL PMR ! perghhhhhhh. rancak ! hahahhaaa. Lepas terawih study sampai koi 12 lebih. pastu lepas sahur study lagi. ngantuk tuu ada la jugak. Tapi I try my best ;) Okay sampai disini saja :D bbye :)


 Sincerly,      
Amila